Offert - Banner

Offertförfrågan

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

KVALITETSARBETET PÅ KARAMELLO

Hos oss på Karamello handlar du kvalitetsgodis från världens alla hörn. Originalprodukter och kvalitet är våra signum! När en ny produkt hamnar på marknaden dröjer det inte länge förrän det finns mängder av billiga kopior av ofta sämre kvalitet och råvaror som inte håller måttet jämfört med originalet. Hos oss på Karamello kan du vara säker på att alltid få originalet. Vi jobbar även med både Fairtrade & Ekologiska produkter i vårt sortiment.

Vårt mål är att alltid leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet – som överträffar våra kunders högsta förväntningar. Efter 30 år som aktör inom konfektyrbranschen har vi byggt upp en stor bredd och djupa kunskaper och erfarenheter av konfektyrmarknaden och dess olika områden. Vi har också en unik förmåga att vara flexibla för att kunna möta kundernas olika krav och preferenser.

Kvalitet och produktsäkerhet är alltid högt på agendan hos Karamello och vi är sedan våren 2016 certifierade enligt IP Livsmedel, som är en standard för säkra livsmedel. Det innebär att vi har blivit granskade av en 3:e part, som kontrollerat att vi arbetar efter ett system för egenkontroll som säkerställer att vi uppfyller kraven om livsmedelssäkerhet enligt den svenska livsmedelslagstiftningen samt EU-förordningarna. Utöver att följa reglerna är vi även lyhörda för rekommendationer och önskemål från våra kunder och konsumenter. Vi samarbetar med omsorgsfullt utvalda leverantörer som samtliga har utvärderats och godkänts utefter våra krav.

IP Livsmedel-certifikat

Alla våra produkter är fria från AZO-färgämnen.

MILJÖPOLICY

Vi vill uppfylla konsumenternas och våra kunders förväntningar genom att vi i vår verksamhet på ett naturligt och lönsamt sätt beaktar miljöaspekter i hela tillverkningsprocessen.

MILJÖARBETE

Vi arbetar för en hållbar miljöutveckling, och följer gällande lagstiftning och miljöstandarder. Vi samarbetar med myndigheter och organisationer så att vårt miljöarbete utformas i samklang med samhällets miljömål.
Våra väsentligaste miljöaspekter är:

– avfallets mängd, kvalitet och återvinning
– energiförbrukning och kvalitet
– miljövänlig produktutveckling

Vi utvecklar och använder miljöanpassade metoder och tillverkningsprocesser så långt det är möjligt. Källsortering är en självklarhet hos oss.

INFORMATION OCH KOMMUNIKATION 

Vi informerar öppet och ärligt om vår miljöhantering både internt och externt. Våra anställda är medvetna om verksamhetens miljöpåverkan för att kunna fatta rätt beslut i vardagen.

STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR – ALLA KAN BIDRA TILL EN BÄTTRE MILJÖ

Vi har ett klimat där vi möjliggör för alla anställda att arbeta med miljöförbättringar. Med årligt uppsatta miljömål strävar vi efter att hela tiden bli ännu bättre.

Vill Du veta mer?
Kontakta vår Miljö/kvalitet-ansvariga:

JOACHIM MALMBERG

Bild på Joachim

miljo_kvalitet@karamello.com

Offertkorg
Din offertkorg är tomÅtervänd till butiken
Calculate Shipping
Produktundersida - Offert

Offertförfrågan